Ana Sayfa » , , , » Zombies Run Android APK

Zombies Run Android APK

Yazar Unknown on 1 Temmuz 2014 Salı | 04:52

Zombies, Run! v3.1.2 APK

Açıklama

Eğer ayakkabı bağlamak, dışında ilk adımları, kulaklık koymak. Onları duyduğunuzda ancak 100 metre kapalı ettik. Onlar yakın olmalıdır. Her gırtlaktan nefes, her tehdidi inilti duyabiliyorum - her yerdeler. Zombies. Çalıştırın: Yapabileceğiniz tek şey var! 
Zombies, Run! ultra-sürükleyici çalışan oyun ve ses macera, ödüllü romancı Naomi Alderman ile birlikte yarattı. Biz emir ve ses kayıtları yoluyla kulaklık düz hikaye teslim - ve geri eve döndüğünüzde tabanı oluşturmak ve büyümeye çalışırken, size topladığınız malzemeleri kullanın. 

Yürüyüş, koşu, ya da koşmaya 
Zombies, Run! her yerde ve her hızda çalışıyor. Sen, bir parkta jogging bir sahil boyunca çalıştırmak veya bir iz boyunca yürüyüş yapabilirsiniz. 

YOU ARE RUNNER 5 
Yüzlerce hayat size güveniyor. Kritik malzemeleri toplama ve fitil zombi ordularını kaçınarak uygarlığın bir müstahkem feneri içine birkaç titreme kurtulan sizin temel yeniden inşa etmek lazım. Bunları kaydetmek ve zombi kıyamet hakkındaki gerçeği öğrenmek miyim? 

Öykülerin BİR DÜNYA 
30 misyonlar ve oynanış değerinde üzerinde 40 çalışan ile, hayatta kalmak için insanlığın mücadelesinin bir epik hikaye kahramanı haline nerede çalışır * gerçekten * konular - ve de ortaya olmak üzere daha derin bir gizem var ... 

KENDİ MIXChoose kendi özel çalma listeleri yayınlanmaya başlamadan önce: Hikaye dinamik telsiz mesajları ve ses kayıtları bir dizi üzerinden parçalar arasında yaşanıyor. 

ARA EĞİTİM - zombiler 
Bizim isteğe bağlı 'Zombi Kovalamacaları' modu ile, sizin hızınızı artırmak ve kuyruk zombi duyarsan ter gerekir. Bu doğru - biz interval antrenman * eğlence * yaptık! 

ZOMBIELINK İLE ONLINE koşularınızı GÖRMEK 
Online haritalar (çok yakında), tam çalışma tarih ve zombi kovalayan 'çalmak' için yeteneği ile komple çalışır görüntülemek ve paylaşmak için ücretsiz ZombieLink hizmeti ile kayıt böylece ölü zaman yaşam koştu ne kadar hızlı görebilirsiniz arkanda oldu! 

Çalışırken tıp, piller ve cephane gibi öğeleri toplamak otomatik SURVIVORS ALIVEYou TUTUN - ama eve döndüğünüzde, kimin daha çok ihtiyacı: asker ya da doktor? Hangi binalar ekstra savunma ihtiyacı? Bu size kalmış - ve baz büyük, daha fazla misyonlar oynayabilirsiniz. 

NOTLAR 
Sürüm 0.9 bir güncelleme piyasaya sürülecek 7 tedarik misyonları ile, 23 misyonları ile birlikte geliyor 
Android 2.2 veya üzeri gerektirir 
Arka planda çalışan GPS sürekli kullanımı pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilirsiniz. 
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 30 Haziran 2014) 
Zaman ve mesafe için ses bildirimleri, yeni S3 Bölüm 2 içerik 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..