Ana Sayfa » , , , , » F1™ Challenge v1.0.27 APK+DATA

F1™ Challenge v1.0.27 APK+DATA

Yazar Unknown on 11 Ağustos 2014 Pazartesi | 10:47

F1™ Challenge v1.0.27 APK+DATA 

Oyun Açıklaması 

90 + ZORLUKLAR
2012 sezonu gelen önemli anlarından esinlenen hızlı-ateş zorlukları yıldız sürücüleri Take artı yolda ve daha 12 otomobil ile tam zamanlı denemeler, ırk olaylar, kısa GRAND PRIX ™ zorluklar!



SLICK FORMULA ONE ™ HIZ
Yönlendirmek ve K.E.R.S. kullanmak için öğesine dokunun kuvvetlendirme - sağ ve sol elini kullanan oyuncular artı gelişmiş bir yukarıdan aşağı bir görünüm için basit kontroller, hızlı FORMULA halindeyken 1 eğlence sunuyor.

TÜM STARS, TÜM ARABALAR
Temsil 2012 sezonu her sürücü ve ekibi ile Scuderia Ferrari'nin Fernando Alonso, Red Bull Racing takımından Sebastian Vettel, Vodafone McLaren Mercedes 'Jenson Button ve Lotus F1 Ekibinin Kimi Raikkonen de dahil olmak üzere yıldız sürücüleri alın.

Hareketini yap
, Rakiplerinizi avlamak savunmak veya KERS ile saldırı için Slipstreaming kullanın ve resmi FORMULA ONE devreler üzerinde yarış hattında zafer süpürün.

FORMULA ONE GERÇEKLER AÇMA
Unlock ve FORMULA otomobiller, takımlar, parça, sürücüler ve daha fazlası hakkında TEK gerçekleri bir oyun koleksiyonuna erişmek!

RESMİ LİSANSLI FORMULA 1 video oyunu
Codemasters, multi-milyon satış yayıncılar, ödüllü FORMULA 1 video oyunları, F1 Challenge resmen Formula Bir Dünya Şampiyonası Sınırlı tarafından lisanslanmıştır.

Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 31 Aralık, 2013)
Hata düzeltmeleri ve optimizasyon
Gerekli Android O / S: 2.0.1+

fullindir.co F1™ Challenge v1.0.27 APK+DATA indir
Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..