Ana Sayfa » , , , , » AccuWeather Platinum Android APK

AccuWeather Platinum Android APK

Yazar Unknown on 22 Haziran 2014 Pazar | 08:18

AccuWeather Platinum v3.3.0.12 APK

Açıklama

Biz geribildirim dinledi ve hatta daha fazla bilgi bulunuyor ve zengin özelliklere sahip, ve tüm Android akıllı telefonlar ve Nexus 10 tablet içeren, karşısında aynı üstün doğruluk ve büyük bir deneyim sunan bir uygulama oluşturduk!

Biz AccuWeather istediğiniz her şeyi ve özelleştirilebilir My AccuWeather tahminleri ve multi-location widget, ve isteğe bağlı hava grafikleri gibi Android platformu eklemeyi Google ile yakın çalıştı.

Özellikler:
ABD'de şiddetli hava uyarıları için push bildirimleri - şimdi de tabletlere dahil!
Dünya çapında konumları için, AccuWeather tahminleri kar, buz, yağmur, rüzgar, ya da fırtına olasılığı, sen yerin mevcut ve 25-günlük ekranlarında görüntülenen bir turuncu ünlem işareti göreceksiniz zaman.
Özel sağlık kaygıları ve açık hava etkinlikleri için özelleştirilebilir My AccuWeather yaşam tahminleri. Kategoriler şunlardır: Açık Fitness, Seyahat, Solunum Sağlığı, Balıkçılık ve Oyunu, ve Do-It-Yourself.
Şiddetli GPS konum için hava uyarıları, ve bir zaman saati ile iki günlük hava tahmini görüntüleyen Ana ekran Widget. Resizable, multi-location widget daha hava detaylar şimdi de mevcuttur!
Kuzey Amerika ve tüm Avrupa ve dünya çapında uydu interaktif Google Maps ™ kaplanacağı için radar. Kaydettiğiniz yerleri için haritalar bir anlık görünümü artık mevcuttur!
İngilizce ve İspanyolca hem de mevcut pek çok güncel haber ve hava durumu videoları.
Eğer saatlik, senin yerin mevcut koşullar paylaşabilir, veya 25 günlük tahminleri sosyal medya uygulamaları kullanarak bu yüzden zaten cihazın sosyal medya paylaşımı var.
Ayrıca doğru, yerel hava tahminleri ve AccuWeather beklediğiniz özelleştirme, eksi reklam olsun:
Dünya çapında 2.7 milyon yerleri için Doğru ve yerel tahminleri. 27 farklı dillerde tüm - Tahminler önümüzdeki 25 gün boyunca bilgi ile her 15 dakikada bir güncelleme.
Birden hava faktörleri analiz AccuWeather en seçkin hava tahmin sistemi - Güncel hava koşulları çok son nem ve yağış oranları, çiğ noktası, görünürlük, UV indeks, rüzgar hızı ve yönü Rüzgarlar, gündoğumu ve günbatımı için süreleri ve RealFeel ® ile her 15 dakikada bir güncelleme Yerel sıcaklık aslında nasıl hissettiğini belirlemek için.
Beş gün boyunca beklenen en dramatik hava olayı bir açıklama ile birlikte önümüzdeki beş günlük hava tahmini bir bakış sağlamak Yerel hava durumu tahmini özetleri.
Geçerli veya ev konumu için geçerli sıcaklığını gösteren ana ekranda Durum çubuğu.
Yerleri sınırsız miktarda depolamak için yeteneği.
Metrik veya emperyal birimleri, 12 saat ya da 24 saatlik zaman göstergesi ve dikey veya yatay görünüm arasında seçim.
AccuWeather Platinum indirin ve herhangi bir reklam olmadan mevcut en doğru ve yerel hava tahminleri yaşıyor başlangıç!
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 21 Haziran 2014)
Bu güncelleştirme 3.3.0.7 karşılaşılan sorunlar için düzeltmeler içerir
v3.3.0.7
MinuteCast Tanıtımı - Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da tam sokak adresi için hiper-lokalize sonraki iki saat boyunca dakika-dakika hava durumu tahminleri.
Yerel Tahmin Özeti, bulunduğunuz için önümüzdeki 3-5 gün içinde hava bekleyebilirsiniz ne kısa bir özeti.
Herhangi bir sorun için support@accuweather.com e-posta, biz yardımcı olmak için buradayız.
Gerekli Android O / S: 1.6 +

Apk Uygulama indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..