Ana Sayfa » , , , » Brotherhood of Violence II v2.2.2 APK

Brotherhood of Violence II v2.2.2 APK

Yazar Unknown on 2 Temmuz 2014 Çarşamba | 16:36


Brotherhood of Violence II v2.2.2 APK

Oyun Açıklaması 

Şiddet Brotherhood çarpıcı 3D grafikler, çoklu dövüş disiplinleri, ve yapay zeka ile öğrenmek 400'den fazla sürekli gelişen savaşçıları ile test etmek için mücadele becerilerini koyar. Serserileri, ninja, Yakuza ve daha yenmek için 30 ortamlar üzerinden yol savaş.Big Boss dikkat edin. Sen ve onun becerileri eşsiz vardır için o içinde var! Click "... Daha" Bugün bu App indirmek niçin öğrenmek için!

Sen suikastçıları elit bir kardeşlik eski bir üyesisin.Sorun bu kardeşlik ile bir "eski" üyesi olarak böyle bir şey var, bir. Sen Big Boss geri sürüklemeye çalışın biliyordum, ama o size almak için kardeşini kaçırmaya var hiç düşünmemiştim. Şimdi onu bulmak ve onu eve getirmek için savaşçı bir yol izlemeniz gerekir.
Özellikler:
Yüksek sonu 3D motoru
Multitouch, üçüncü taraf kumanda (Bluetooth) desteği
30 + benzersiz ortamı keşfedin
Yenmek için 400 den fazla farklı stilize rakipler!
12 benzersiz savaşçıları seçin ya da derin bir karakter editörü (özellikler: yüz, cilt, kilo, giysi, aksesuar ve daha fazla) ile kendi oluşturabilirsiniz
Savaşçıları AI Gelişen sizi eğlendirecek
Hitman, Battle Royale ve Survival: günlük zorlukları oynayın!
Facebook'ta becerileri hakkında övünme
In-App oyunu krediler, daha arkadaşları kilidini, daha fazla saldırı stilleri, yeni yetenekler, giysi ve daha fazlası için kullanılabilir alımları!
12 farklı dövüş stilleri ile yüksek kalitede karakter animasyonları: Boks, Muey-thai, Feral, Kung-fu ve karate
Çarpıcı grafik, tam 3D karakterler, gelişmiş aydınlatma ve ayrıntı görülmemiş bir düzeye
Atlama, rulo, saldırı, hızlı zamanlı olaylar, süper hamle ve daha sezgisel kontroller!
Dövüş tekniği öğrenmek, karakter donatmak. Ne olacak? Muay-thai? Kung-fu? Seçim için beş farklı disiplinlerle, doğru eylem ortasına atlamak için hazırsınız!

Kardeşini kurtarmak için mücadele olarak şaşırtıcı sinematik efektler, müthiş aydınlatma ve karmaşık detaylar hikaye kaybolmak. Rakiplerinizi AI yoluyla öğrenirler, bu yüzden sürekli gelişen ve hamle öğrenme ediyoruz. Bugün ne bir kötü adam için çalışıyor, yarın işe olmayabilir! Zor bir mücadele, ama eğer ihtiyacınız varsa yardım alabilirsiniz. Her zaman yol boyunca size yardım etmek için bir arkadaşı kilidini açabilir.

Üç zorluk düzeyleri size dövüş stili mükemmel olarak sıkılmak asla emin olun. Eğer karar vermek zorunda tüm savaşçı ışık yolunu izleyin veya karanlıkta gitmek olup olmadığıdır. Şimdi Şiddet Brotherhood indirin ve üzerinde kavga olsun!

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 30 Haziran 2014)
Google Play Oyunlar ve istikrar konularında önemli hata düzeltmeleri
Android TV için destek.
Diğer hata düzeltmeleri ve geliştirmeler.
Gerekli Android O / S: 2.3 +


Apkoyun.net Part 1 indir   Apkoyun.net Part 2 indir


Android Oyunları Full indir www.apkoyun.net

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..